Healing og NLP Terapi - Portalen til ditt indre
         Litt Om meg.
I 1957 kom ei jente til verden og det var meg.
         Jeg tråkket mine barn- og ungdomstier i Nordre Osen og Rena i trygge og gode omgivelser og etter endt udannelse flyttet jeg til Røros og her ble jeg værende hvor jeg trives utrolig godt i dette samfunnet på fjellet.
Jeg giftet meg i 1984 og har i dag tre voksne “barn“ og
barnebarn har det også blitt.
 
  Jeg er utdannet Teknisk tegner, men etter 5 år valgte jeg en helt ny retning og var innom eldreomsorgen før jeg gikk over til et yrke innen mikroelektronikk der dette innbefattet også etter hvert personalansvar. 
Etter som årene har gått har jeg kjent mer og mer på følelsen av at det var noe annet mitt hjerte ønsket og det var på tide å gå den veien. Nå i dag er jeg healer og NLP terapeut på heltid. Å få heale er en fantastisk gave og jeg blir ydmyk når jeg ser hva dette kan gjøre med hver enkelt.
Gjennom mange år som ansatt og til slutt som gruppeleder  
har jeg hele tiden hatt en overbevisning om at det fantes mye mer i hver enkelt enn det de fikk vist. Jeg elsker å se mennesker vokse og utvikle seg og
du trenger heller ikke "tråkke på" andre for å komme dit du vil.
Du selv og det som finnes i deg er nok.
Jeg savnet den "redskapen" som jeg kunne bruke for å hjelpe mennesker
med å finne sine beste ressurser så derfor valgte jeg denne veien.
Høsten 2008 startet jeg på en ny utdannelse der jeg skulle ende opp som
NLP samtaleterapeut. Når jeg ser tilbake på livet mitt kan jeg se at jeg har brukt evnene mine hele tiden, men det er fra 1999 jeg har vært bevisst på hva dette er.
 
Alt til sin tid, og dette er nok grunnen til at jeg startet opp såpass seint i livet.  
Tidligere var det jobb, hjem, mann og barn som tok min tid. 
Jeg var tidlig bevisst hva jeg trodde på. Det at vi har flere liv å leve, at vi har hjelpere, at det finnes en større sammenheng som vi ikke nødvendigvis helt forstår og at det er mye mellom himmel og jord vi ikke kan forklare.
Ja, dette var ting jeg var helt inneforstått med, men fra der til det å være bevisst mine evner var veien lang.
De som har vært mine lærermestre har selvfølgelig betydd mye for meg.  
Hvem de er ser du under udannelse og kurs og hver og en av dem har lagt igjen sine spor. Jeg er utrolig takknemmelig for at akkurat de ble mine lærermestre.
   Vi er i konstant utvikling og lærer hele tiden nye ting.
Som Erik, en av mine læremestere sa:
  "Den som er ferdig utlært, er ikke utlært, men ferdig...!"
Jeg håper aldri jeg kommer dit....
Alt dette har vært og er en viktig prosess for å bli hel selv og det gjør at jeg er i bedre stand til å hjelpe deg på best mulig måte.
Jeg ønsker til slutt å fortelle litt om hvordan Krystallsengen ble til. Det hele startet i 2004 da det en dag dukket opp tanker om en "krystallseng" hvorpå jeg tenkte at dette er bare tull for jeg har da ingen interesse av krystaller. Tiden gikk og tankene om denne senga var noe som kom og gikk. Det var ikke tanker som bare var innom i korte øyeblikk, men det kunne vare over dager før de forsvant igjen. Jeg var standhaftig og sto på mitt - Nei, dette var tull. Så til slutt i januar 2009 kom dette tilbake til meg med en helt ny styrke. Jeg skjønte da at dette var noe jeg skulle gjøre. Vi har jo alle ulike oppgaver å fylle her på jorden og dette var tydeligvis en av mine siden kunnskapen bare "kom" til meg.
Livet er ikke statisk og ei heller min uvikling. 
Jeg byttet ut overdelen på krystallsengen sommeren 2011. 
Hvorfor?  Ganske enkelt fordi jeg fikk" beskjed" om at blinkene lyskrystaller går dypere en statiske lyskrystaller.  Jeg slapp å finne opp kruttet på nytt...  teknologien fantes allerede.   
John of God i Abadiânia, Brasil driver et senter med åndelig healing. 
Der er krystallys - behandling en del av behandlings tilbudet som blir foreskrevet av eksistensene som jobber i gjennom ham.  
Krystallys - behandlingen som jeg nå tilbyr går mye dypere inn å jobber med det som du trenger. 
Anbefales på det varmeste.

Jeg har følt en dragning mot Irland i mange år.  Har bare ikke visst hva som dro meg dit.  Sommeren 2012 gikk turen over ther.  Det var som å komme hjem.  For å gjøre en lang historie kort...
 Jeg fant keltisk sjamanisme.
Mange brikker falt på plass.  
Når jeg ser tilbake på mange av bitene i livet mitt så er det som om jeg har samlet bitene for nettopp å komme til Irland og den keltiske sjamanismen. 
Sjamanisme er spredt over hele verden og har eksistert lengre enn noen annen religion. Det er viktig å merke seg at det ikke er en religion, 
men en livsvei.